Brf Stinsens Trädgård, Vellinge — Mitt i Vellinge

Dela

SkåneLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Välkommen till Stinsens trädgård - en pärla på bästa läge i Vellinge. Här byggs toppmoderna bostadsrätter som bäddas in i grönska. Du kommer att känna dig som hemma direkt.

Den härliga bykänslan och det skånska gemytet. Här, mitt bland de gamla vackra småhusen i centrala Vellinge, byggs ca. 38 toppmoderna bostadsrätter fördelade på 6 hus i en lummig miljö. Välkommen till Stinsens trädgård – ett stenkast från busshållsplatsen.

Det som idag är industrimark kommer att präglas av växtlighet och 2 vackra tvåvåningshus och 4 trevåningshus inom kort. Stinsens trädgård blir en pärla på bästa läge mitt i Vellinge by.

De välplanerade bostadsrätterna omsluter ett gemensamt mysigt grönt gårdsrum. Med lite tur kommer det även att finnas plats för en boulebana. Husen i Stinsens trädgård kommer att kläs i tegel för att smälta in med den gamla bebyggelsen i byn. Bostadsrätterna planeras som 2 rok, 3 rok och 4 rok och kommer att förses med all tänkbar modern utrustning. Om du har bil och behöver parkeringsmöjlighet, kommer du att kunna hyra plats i det underjordiska garaget. Vi har tänkt på allt – du behöver bara tänka på hur du ska möblera.

Följ oss på:Läs vidare

  • Brf Barcelona, Västra Hamnen, Malmö

    För dig som trivs med Malmös storstadsliv och vill kunna fånga solen på hemmaplan. Ett hus nära havet med detaljer inspirerade av den populära metropolen Barcelona.

    Läs mer »

  • Brf Lomma Läge

    Nu lyfter vi boendet till nya höjder. Det här är inte vilka lägenheter och hus som helst, utan 2-5 rum och kök med en atmosfär du inte sett maken till. Ingen lägenhet är den andra lik och du möts av inspirerande planlösningar som gör att både du och dina grannar kommer att gilla läget i många avseenden.

    Läs mer »