Brf Stinsens Trädgård, Vellinge — Mitt i Vellinge

Dela

SkåneLägenhetKommande

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, eller kontakta oss direkt.
Varför anmäla intresse?

( * Obligatoriskt fält)

Välkommen till Stinsens trädgård - en pärla på bästa läge i Vellinge. Här byggs toppmoderna bostadsrätter som bäddas in i grönska. Du kommer att känna dig som hemma direkt.

Den härliga bykänslan och det skånska gemytet. Här, mitt bland de gamla vackra småhusen i centrala Vellinge, byggs ca. 38 toppmoderna bostadsrätter fördelade på 6 hus i en lummig miljö. Välkommen till Stinsens trädgård – ett stenkast från busshållsplatsen.

Det som idag är industrimark kommer att präglas av växtlighet och 2 vackra tvåvåningshus och 4 trevåningshus inom kort. Stinsens trädgård blir en pärla på bästa läge mitt i Vellinge by.

De välplanerade bostadsrätterna omsluter ett gemensamt mysigt grönt gårdsrum. Med lite tur kommer det även att finnas plats för en boulebana. Husen i Stinsens trädgård kommer att kläs i tegel för att smälta in med den gamla bebyggelsen i byn. Bostadsrätterna planeras som 2 rok, 3 rok och 4 rok och kommer att förses med all tänkbar modern utrustning. Om du har bil och behöver parkeringsmöjlighet, kommer du att kunna hyra plats i det underjordiska garaget. Vi har tänkt på allt – du behöver bara tänka på hur du ska möblera.

Följ oss på:Läs vidare