Vikhems Trädgårdar

Drömmen om spännande uteliv hemma
Nu bygger vi än en gång succéhuset som familjen kan växa med. De som flyttat in i etapp 1 på Vikhem stormtrivs redan. Livet i Staffanstorp - denna idyll med bra skola, barnomsorg och kommunalskatt är ett litet paradis. Precis som läget i byn, husen och den egna trädgården som gör att man lätt känner sig hemma. Här bor du på 113-148 kvm beroende hur mycket plats du önskar.

Väx på två eller tre plan
I denna etappen bygger vi uppföljaren till de populära radhusen från etapp 1. Här kan du, precis som i tidigare Vikhems Lycka, välja om du vill inreda våning tre och få ett extra rum, vilket ger en stor flexibilitet. Hemmet präglas av rena skandinaviska toner och materialval.

Eller bo på 1 ½ plan
Till denna etappen har vi även utvecklat 1 ½ plans hus. Ställ bilen utanför dörren och njut av din egen trädgård som alla ligger i anslutning till kvarterets mysiga innergård.

Vikhem, vilket hem!
En framtida oas – med de orden beskrivs Vikhem. Sjönära skulle man nästan kunna tala om. Här tas nämligen dagvattnet tillvara och bildar små vackra sjöar mitt i det gröna stråket. Och på egna tomten har du så mycket grönska som det passar dig. Öppna dörren och stig ut i friheten.

Ännu mer fritid?
I Vikhem kan du fånga dagen lite enklare. Ta en promenad eller joggingrunda i motionsspåret, fika på torget eller lek i parken. Det finns alltid något att hitta på – fotboll, ridning – eller kanske bara stanna hemma och koppla av? Med nybyggt slipper du också fundera på att måla och renovera och kan ägna dig åt mer lek istället.

Bilder

Trädgård - Grafithuset
Vardagsrum - Grafithuset
Kök - Grafithuset
Vardagsrum - Pastellhusen
Marbodalkök - Pastellhuset
Område
Staffanstorp Centrum
Vattenlek vid en av dammarna
Vikhem etapp 1
I Vikhems Trädgårdar finns det plats för fler
Radhus med plats för hela familjen

Reportage

Familjelivet i Vikhem

veidekke_vikhems_tradgardar_damm

Maria Johansson hade redan förälskat sig i Staffanstorps kommun – den trygga uppväxtmiljön och närheten till ”alla vägar” – gjorde valet att flytta inom kommunen enkelt. När vi träffar henne och sönerna Daniel och Carl har familjen bott över ett år i sitt nya radhus. Vi fick hänga med dem en härligt solig förmiddag i […]

Vattenpark med dammar och soldäck i Vikhem!

Little girl fishing from dock with red heart on fishing rod on blue lake

Över dammarna kommer vackert upplysta broar att finnas. Ett fint inslag i parken som gör promenaderna lite extra mysiga. Förutom Vattenparken planeras även två andra parker inom området, Hagalidsparken, öster om Staffansvallen och Fornlämningsparken som kommer att ligga i sydost. För dem som vill ägna sig åt fotboll, brännboll, kubb eller någon annan aktivitet som […]

”Vi älskar allt med vårt nya hus”

278540_005 - Kopia_högupplöst

Johanna Willcox och Johan Nygren bor i ett Veidekkehus i Brf Råby Lycka, det är ett likvärdigt hus som nu planeras i Vikhems Trädgårdar. Idag är vi på Veidekke Bostad på besök hemma hos paret för att se hur det har gått för dem med nya huset. Hur trivs de så här några månader efter […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt