Tack för din intresseanmälan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundcenter@veidekke.se eller ditt lokala kontor.

Någonting gick fel, vänligen kontakta support!

Brf Westmanska Gården

Dela

MälardalenLägenhetInflyttat

I ett högt, ljust och lummigt läge i centrala Saltsjöbaden ligger Westmanska Gården.

Veidekke har renoverat och byggt om det vackra huset till nio attraktiva lägenheter med bostadsrätt.

Gården ligger med kort promenadavstånd till Hotellviken, bad, Grand Hotell och Saltsjöbanan. Den kulturhistoriskt intressanta byggnaden uppfördes 1903 och ritades av Carl Westman, en av dåtidens mest kända arkitekter.

Renoveringen och ombyggnaden av Westmanska Gården har utförts med hänsyn till det kulturhistoriska värdet. Materialen i lägenheterna är av god kvalitet och är valda med hänsyn till husets karaktär.

Andra bostäder

  • Brf Doppingen, Nynäshamn

    Välkommen till ett unikt boende intill havet i Nynäshamn. Endast 35 minuter från Globen bygger vi fantastiska lägenheter med bostadsrätt belägna på egen sjötomt! Insats från 2.990.000 kronor. För mer information vänligen kontakta Fastighetsmäklarna.

    Läs vidare »

  • Östra Stadsskogen, Strängnäs

    Att Strängnäs är en liten pärla vet redan du som bor här. En dynamisk idyll vid Mälarens strand med välbevarad småstadscharm och genuint mysig stadskärna. Ordet livskvalitet må vara slitet men här kommer det väl till pass. Allt du behöver finns runt knuten. Affärer, skolor, aktiviteter och inte minst den vackra naturen. Dessutom är huvudstadens puls bara 50 minuter bort.

    Läs vidare »