Grönalund, Lund

Drömmen om en svanenmärkt attraktion
Du behöver inte vänta på grönskan, den finns redan på plats. Det gör även alla dina nya grannar. Ja, omgivningen i detta uppvuxna kvarter har redan allt du kan önska.

Här på Väster i Lund planerar vi att bygga projektet Grönalund. Allt är fortfarande på tidigt planeringsstadie, men vi vet att det kommer att handla om bostadsrätter i fyra hus – ett större och tre lite mindre. Arkitekturen kommer att bli spännande och du kommer att kunna njuta av balkong eller terrass, många i sydvästläge – allt på en adress bara 5 minuter från stationen.

Västerläge när det är som bäst
Med två sköna gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster.
Busshållsplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som dagis, vårdcentral och dagligvaruhandel finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Grönskande grönt
Projektnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vi på Veidekke byggde det första Svanenmärkta flerfamiljshuset i Norden och Grönalund är inget undantag. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.

Delta i planeringen
Adressen vet vi och nu vill vi gärna ha dina synpunkter för att bostäderna ska formas för att passa dina intressen och behov. Anmäl ditt intresse så blir du involverad och informerad.

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här
Bilder

Med två sköna gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten.
Även djur och växter trivs på Väster.
På bara några minuter tar man sig till centrala Lund.
Gott om lekmöjligheter för de små.
Vackra miljöer och hus gör promenaderna mysiga.
Det tar inte många minuter att  cykla till Mårtenstorget och Botulfsplatsen.
Bor du här behövs ingen bil  för att nå Lunds centrum.

Reportage

Parker och grönt 5 minuter från centrum

shutterstock_80773975 - Kopia

Flyttar du till Grönalund får du det bästa av två världar – läget på Väster ger dig en lugn oas att komma hem till samtidigt som du aldrig har långt till centrum med uteliv, affärer och restauranger. Stadsstöket och studentupptåg är en bit bort men aldrig för långt bort. Detta är Lundaliv när det är som bäst. Följ med när vi på Veidekke tog en cykeltur från Grönalund till centrum.

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt