Åby Ängar Lägenheter, Vallentuna

Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter i ett lugnt område, där du har nära till allt som mataffär, service och skolor.

Lika nära har du till motionscentret Gym & Sim, Vallentuna idrottsplats och Tellushallen. Ett stenkast bort finns Roslagsbanan, Vallentuna centrum och Vallentuna-sjön. Åby Ängar får ett fint läge med mycket bra kommunikationer. Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter och med bil är du snabbt ute på Norrortsleden och E4:an. Du har gångavstånd till både Roslagsbanan och Vallentuna centrum med dess utbud av affärer, restauranger, stenugnsbageri samt nya biblioteks- och kulturhuset. Det är cykelvänligt och nära till naturupplevelser. Du kan promenera ner till Vallentuna-sjön och den gamla stenkyrkan på några minuter via den nya, planerade sociodukten (en växtbeklädd överbyggnad) över Väsbyvägen.

För dig och din familj, som är aktiv på fritiden och gillar att sporta, finns det tillgång till bland annat flera golfbanor, ridhus, utomhusbad och plogad skridskobana på Vallentuna-sjön vintertid. Vallentuna IP har ett stort utbud och ger goda möjligheter till aktiviteter med el-ljusspår, ishallar, fotbollsplaner, tennishall, beachvolley, boulebana och friidrottsanläggning med allvädersbanor. Är du en av oss som gillar Vallentuna? – då kommer du att trivas på Åby Ängar.

Bilder

Åby Ängar. Bilden är en illustration. Avvikelser i slutligt utförande kan förekomma.
Åby Ängar Lägenheter.
Åby Ängar Lägenheter.
Åby Ängar Lägenheter.
Åby Ängar Lägenheter.
Åby Ängar Lägenheter.

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt