Åby Ängar Radhus, Vallentuna

Drömmen om ett enklare livspussel
Snygga välplanerade stadsradhus med soliga uteplatser och takterrasser i ett lugnt centrumnära läge. Husen har hög standard som vattenburen golvvärme i samtliga plan, snygga HTH-kök med bra maskiner, färdiga uteplatser och en gemensam gränskande gård som öppnar sig mot söder. Ett läge med närhet till kommunikationer, service, fritidsaktiviteter och barnomsorg. Här bor du bekvämt och får tid över till familj och vänner. Projektet är slutsålt!

Husen
Fokus ligger på ett snyggt hus med bra funktion och det byggs två modeller, dels ett hus i två plan om 105 kvm och ett hus i tre plan om 130 kvm. Modellen i två plan är slutsåld. Förutom en genomtänkt interiör kommer det även att finnas trevliga uteplatser mot gemensam gård med plats för lekande barn och vuxna. Många upplever att dygnets timmar sällan räcker till, och ett sätt för att få ihop den ekvationen är att ha nära till det som måste fungera smidigt i vardagen; barnomsorg, service och kommunikationer. I Åby Ängar finns ett tiotal förskolor inom en kilometer, fem minuters promenad till Roslagsbanan och närmaste matbutik ligger några kvarter bort. Här är det lättare att få till ett besök på badhuset med gym som ligger bara 400 meter bort. Letar du efter ett boende där livspusslet blir lättare så har du hittat hem, välkommen till Åby Ängar.

Här kommer du till vår Bostadsväljare och ser vilka bostäder som är till salu!

Kommunikationer
Åby Ängar får ett fint läge med mycket bra kommunikationer. Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter och med bil är du snabbt ute på Norrortsleden och E4:an. Du har gångavstånd till både Roslagsbanan och Vallentuna centrum med dess utbud av affärer, restauranger, stenugnsbageri och ett Kulturhus med bland annat ett modernt bibliotek och kreativ verkstad.

Lika nära har du till motionscentret Gym & Sim, Vallentuna idrottsplats och Tellushallen. Ett stenkast bort finns Roslagsbanan, Vallentuna centrum och Vallentuna-sjön.

Cykelvänligt och naturnära
Det är cykelvänligt och nära till naturupplevelser. Promenera ner till Vallentuna-sjön och den gamla stenkyrkan på några minuter. För den aktiva familjen som gillar att sporta, finns det tillgång till bland annat flera golfbanor, ridhus, utomhusbad och plogad skridskobana på Vallentuna-sjön vintertid. Ta med hela familjen på en helgutflykt och packa ner en termos med varm choklad.

Vallentuna IP har ett stort utbud och ger goda möjligheter till aktiviteter med el-ljusspår, ishallar, fotbollsplaner, tennishall, beachvolley, boulebana och friidrottsanläggning med allvädersbanor. Är du en av oss som gillar Vallentuna? – då kommer du att trivas på Åby Ängar.

 

Bilder

Fasad mot Åby allé
Vårt kvarter som öppnar sig  mot söder
Ena längan tvåplanshus mot gården
Den gröna gården kommer utrustas med lekutrustning
Treplans radhus (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma i slutligt utförande.)
Snyggt HTH-kök med bra maskiner från Siemens
Vardagsrum med glasparti mot innergård och uteplats
Treplanshusets takterrass
Tvåplanshusets allrum med härlig rymd
Nedre badrum med tvättutrustning
Planlösningar tvåplanshus
Planlösningar treplanshus
Planlösningar treplanshus spegelvänd version
Exempeltomt , hus B
Drömmen om ett enklare livspussel

Reportage

Stenugnsbakat bröd och drömmar i Vallentuna Centrum

Bageri 1

Vallentuna. Mitt i Vallentuna centrum ligger Vallentuna Stenugnsbageri. Kårsta, Angarn och Vallentunarågen är namnen på några av de bröd som ligger i den välfyllda disken. Vid fönsterbordet, kan man slå sig ner med en koppkaffe eller te, njuta av bakverken och doften av nybakat. – Jag har drömt om att kunna starta ett eget bageri […]

Med hjärtat i Vallentuna Centrum

Vallentuna Centrum 1

Vallentuna. Torget ska förlängas och beläggas med natursten. Fasader ska få nya färger och strukturer. – I Vallentuna samarbetar kommunen, fastighetsägarna och Centrumföreningen för att skapa en trygg och trevlig stadsmiljö. Vallentuna har mer en identitet av en småstad, än av en förort, säger Sofie Thorin, Centrumsamordnare i Vallentuna Centrum. Centrumföreningen i Vallentuna har sitt […]

Prislista

Bostadsrättslägenhet

Lgh nr Antal rum Boarea Våningsplan Månadsavgift Begärt pris Status
A5105 kvm03 801 kr-Såld
B5105 kvm03 801 kr-Såld
C5105 kvm03 801 kr-Såld
D5105 kvm03 801 kr-Såld
E5105 kvm03 801 kr-Såld
F6130 kvm04 610 kr-Såld
G6130 kvm04 610 kr-Såld
H6130 kvm04 610 kr-Såld
I6130 kvm04 610 kr-Såld
J6130 kvm04 610 kr-Såld
K6130 kvm04 610 kr-Såld
L6130 kvm04 610 kr-Såld
M6130 kvm04 610 kr-Såld
N6130 kvm04 610 kr-Såld
O6130 kvm04 610 kr-Såld
P6130 kvm04 610 kr-Såld
Q5105 kvm03 801 kr-Såld
R5105 kvm03 801 kr-Såld
S5105 kvm03 801 kr-Såld

Fler projekt