Äppelblom, Göteborg

Drömmen om rum för framtidsplaner
Området Hildedal på centrala Hisingen är för dig som inte vill göra avkall på något. Här bor du på ett högt och fritt läge i natursköna omgivningar med centrala Göteborg på sikt- och cykelavstånd.

Brf Äppelblom består av två hus med fyra våningar plus en femte med takvåningar. Totalt byggs 45 rymliga och välplanerade lägenheter i storlekarna 1-4 rok, alla med stor balkong, uteplats eller terrass på taket. Fasaderna i naturtonade färger harmonierar väl med omgivningarna och gavlarna är formade så att varje balkong har en tydlig avskildhet.

Nära stan…

I brf Äppelblom bor du med bekväm närhet till Göteborgs stadskärna. Efter bara fem hållplatser – eller 12 minuter – med buss är du mitt i city. På cykel tar det inte mer än en dryg kvart till centrum. Via det väl utbyggda nätet av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort hittar du en nybyggd, välsorterad saluhall och mysiga caféer. Och för resor vidare ut i världen ligger Gothenburg City Airport en knapp mil härifrån.

… nära naturen!

Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Husens luftiga placeringar med fina siktlinjer åt alla håll ger vacker utsikt över Göteborg och den omgivande grönskan. En lummig ekbacke med slingrande stigar utmed den gamla stenmuren bildar en fond för bostäderna och fungerar som entré till Hisingsparken. Här kan du ge dig ut på löpturer och promenader i de vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen hittar du ett utomhusgym och inte långt härifrån finns Sankt Jörgens Park Resort där du kan spela golf, träna på gym och få spa-behandlingar.

Noga övervägt

Hög kvalitet på materialval och utformning utlovar ett bekvämt boende med lång hållbarhet. Varje lägenhet är smart planerad och vi har lyssnat in önskemålen från er intressenter om stora kök, gott om förvaring och garderober. Genomgående ekparkett och skjutdörrsgarderober är standard. I badrummet sitter takspotlights, duschdörr i glas, vägghängd toalett och skåp över tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt förråd hör till varje lägenhet liksom möjlighet till parkeringsplats med elstolpe. Dessutom ingår Telia Triple Play: trådlös bredband/telefoni och ett stort urval av tv-kanaler.

Svanenmärkt och prisvärt

Brf Äppelblom är först i Västsverige att byggas enligt total Svanenmärkning, i allt från planeringen till själva byggprocessen. Märkningen innebär att du bor i ett hus med god ventilation och där alla material är valda med yttersta omsorg för att leva upp till de tuffa miljökraven. Husen ska bland annat vara energisnåla med låg värme- och elkostnad och ha låg klimatpåverkan. Det skapar ett behagligt inomhusklimat med ren luft, och de välisolerade väggarna håller din energiförbrukning nere och ljud ute.

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

Bilder

Granne med Hisingsparken.
Inte långt till Sant Jörgen Golf Resort.
Välkommen till Brf Äppelblom.

Reportage

Hemma i brf Äppelblom

Då så, då var det dags för oss att lämna över två splirrans nya hus i händerna på bostadsrättsföreningen Äppelblom. Husen är klara, de boende inflyttade och vardagslivet börjar komma på plats.

Lär känna vår platschef!

Christofer-barkebo

Brf Äppelblom är det första flerbostadshuset i Göteborg som byggs enligt Svanenmärkning! Dessutom används här ett helt nytt byggkoncept, Veidekke Max. Här berättar vår platschef Christofer lite mer om sig själv och sin yrkesroll samt om projektets utmaningar.

”Läget är toppen”

vy_hidedal

Veidekke har pratat med Maria Aldeborg, en av dem som köpt lägenhet i Brf Äppelblom. Förväntningarna är höga och magkänslan bra inför flytten till det nya området. ”Att köpa en lägenhet här var ett enkelt beslut!”

Prislista

Bostadsrättslägenhet

Lgh nr Antal rum Boarea Våningsplan Månadsavgift Begärt pris Status
5-1001144 kvm12 797 kr-Såld
5-1101143 kvm22 797 kr-Såld
5-1201143 kvm32 797 kr-Såld
5-1206486 kvm34 180 kr-Såld
5-1301143 kvm42 797 kr-Såld
7-1001145 kvm12 896 kr-Såld
7-1002370 kvm04 141 kr-Såld
7-1401499 kvm54 966 kr-Såld
7-1402499 kvm55 642 kr-Såld

Fler projekt