Bullebyn, Påarp

Drömmen om mer mys i vardagen
Påarp är byn med gamla anor som nu ges nya möjligheter. Du bor på landet, men är ändå nästan i stan. Hoppa på tåget och det tar bara 9 minuter till Helsingborgs Central. Hur smidigt som helst!

Det här är en by värd att titta lite närmare på av många anledningar. Den ligger bara sju kilometer öster om Helsingborg, har en skön anda och ett rikt föreningsliv. Här trivs du som gillar att vara hemma i lugnet och samtidigt snabbt vill kunna ta dig till jobb eller studier i stan.

Liten by med stort utbud

Uppskattar du dessutom jordgubbar – då är du i paradiset under sommaren. Påarp har gjort sig känt för att ha Sveriges största jordgubbsodlingar. Idag är det långt mer än bara odling som engagerar. Här finns bra service, som exempelvis skola, fritids, barnavårdscentral, vanlig vårdcentral, livsmedelsbutik, bank och bageri – ja, listan över vad byn erbjuder kan bli hur lång som helst. Med en knapp mil till stan är det många som väljer att ta cykeln och få både frisk luft och motion till och från jobbet. Vill du ut och röra på dig hemma i Påarp finns både idrottshall och idrottsplats – dessutom fina grönstråk mellan bostadskvarteren och promenad- och cykelvägar som inbjuder till vardagsmotion.
Här bygger vi snart våra populära radhus. Flytta hit och trivs från första stund.
Anmäl ditt intresse så följer du projektet från början och är med och påverkar utformningen.

Bilder

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt