Central Park etapp 2

Drömmen om en lägenhet med attityd
Central Park är just nu en av de mest spännande och eftertraktade adresserna i Lund. I etapp 2 fortsätter vi att utveckla och planera mindre lägenheter som designas utifrån nya tankar och behov.

Här trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Merparten av lägenheterna har balkong där du kan hänga när du inte vill vara nere på den gröna innergården. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Parks etapp 2 sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar.

Läget vid Stadsparken, Lunds egna Central Park, är också något som höjer trivselfaktorn. Här kan man dessutom tala om ett eldorado för dig som tränar med gym som ligger intill, nära till löpslingor och promenader i parken. Dessutom har du nära till simhall, ishall, fotbollsplaner och beachvolleyplaner. Gillar du att göra volter finns här även en parkourbana och vågar du inte prova själv kan du alltid stanna och få gratis underhållning.

Lund är som bekant en cykelstad och på bara några tramptag är du mitt i city eller vid Stationen. Men det händer mycket skoj i ditt eget kvarter – Sparbanken Skåne Arena bjuder på allt från sport till konserter och humorfestivaler.

Titta på filmen för att se projektet och Lund från ovan:


Hör vad mäklaren och grannarna i området säger:

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

 

Bilder

Inspiration från etapp 1
Inspiration från etapp 1
Central Park
Lund
Lund
Lund

Reportage

Jag trivs jättebra!

Central park storytelling

För den som gillar sport och motion är läget för Veidekke Bostads projekt Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt