Central Park etapp 2

Jag trivs jättebra!

Central Park etapp 2

Kommande
Region Skåne
Lund
Lund
Lägenhet
Bostadsrätt
38
1-3
Från kvartal 4 2019

För den som gillar sport och motion är läget för Veidekke Bostads projekt Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt.

En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som redan bor i området. För knappt ett år sedan flyttade hon till Arenatoppen som ligger strax intill tomten som nu bebyggs av Veidekke Bostad.

Flyttade till nytt med barndomsvännen.

Johanna bodde tidigare hos föräldrarna i Bjärred och gick gymnasiet i Lund. Idag arbetar hon som butikschef på Gateau i Saluhallen.
– Mina föräldrar investerade i lägenheten. Jag har två yngre systrar som bor kvar i Bjärred, som kanske också vill till stan i framtiden. Vi valde mellan 2:or och 3:or och landade på det större alternativet för att min barndomskompis från Stockholm flyttade ner och hyr in sig hos mig. Det funkar jättebra.

Nära till stranden
Johanna är verkligen nöjd med läget och närheten till stan. Hon har kort på Fitness 24/7 som ligger i bottenplan. Under sommarhalvåret tränar hon gärna på Arenaparkens fria utegym några steg bort där det även finns beachvolleyplan med sand från Falsterbo .
– På sommaren är det proppfullt med folk som tränar och spelar volleyboll. Om vädret är fint brukar jag passa på att sola på ”Låtsasstranden” också.
Det händer även att Johanna går över till Arenan och kollar handboll när det är matcher. I höstas vad det extra lätt att dra på smilbanden när Lund Comedy Festival drog stor publik.
– Det var kul med mycket rörelse i området. Annars är det lugnt och skönt här trots att man har så nära till allting, avslutar hon.