Haga Boulevard, Hagastaden

Drömmen om ett modernt innerstadsliv
Veidekkes nya bostadskvarter, Haga Boulevard, i populära Hagastaden - en ny och urban stadsdel i Vasastan och Solna. Vi planerar för säljstart under 2018. Anmäl ditt intresse nu och få löpande information samt inbjudan till VIP-säljstarten.

Hagastaden täcker vardagens alla behov. Lokalerna i bostadskvarteren kommer innefatta allt från nya spännande koncept, ett kvalitativt och tidsbesparande serviceutbud, till klädbutiker, delikatessbutiker, frisörer, matbutik, restauranger, barer och caféer. En naturlig mötesplats för att sitta ner, pausa och umgås.

Norra Stationsparken
Stockholms svar på Central Park – Norra Stationsparken, är din grönaste granne. Parken kommer bestå av ett grönskande stråk med trevliga vattenspeglar, träd, växter, caféer och restauranger. En utmärkt plats för både vänner och familjen att vistas i, äta glass och koppla av. Hagastadens egen oas förenas med bostadshusen längs med Norra Stationsgatan.

Kommunikationer
I rondellen på Vanadisplan ligger Citybanan, bara ett stenkast bort från Hagastaden. Dörrarna öppnades sommaren 2017 och den sex kilometer långa pendeltågstunneln sträcker sig mellan Tomteboda och Stockholms södra, med Odenplan och T-centralen inkopplade. Längre fram i tid kommer även tunnelbanans gula linje börja gå vid Torsplan och fortsätta bort till Arenastaden i Solna. Odenplans och St Eriksplans tunnelbana ligger också nära och passar den som behöver skynda sig fram.

Från Hagastaden leder vägarna bort till många destinationer, som västerut mot Solna och Arenastaden, och mot Pampas Marina, med båtliv och lummiga promenadstråk, bryggor och fik. Från Hagastaden tar du dig även till och från Söder via Essingeleden, till Arlanda via E4, Sveavägen och Valhallavägen österut, och sist men inte minst Hagaområdet, med Hagaparken och Brunnsviken på promenadavstånd.

Läs mer om planerna för nya Hagastaden här.
Läs mer om planerna för Norra Stationsgatan här.

Bilder

Hagastaden, etapp 2
Närhet till Hagaparken
Hagaparken

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt