Brf Herrgårdsparken i Kista

En grön oas mitt i Kista
Huset består av 57 lägenheter, samtliga med balkong eller terrass. Flertalet av lägenheterna vänder sig mot den stadspark som anlagts i anslutning till Kista Gård.

Huset består av 57 lägenheter, 2–5 rok, samtliga med balkong eller terrass. Flertalet av lägenheterna vänder sig mot söder och mot den stadspark som staden kommer att anlägga i anslutning till Kista Gård.

I ett attraktivt läge i Kista, 9,5 kilometer nordväst om Stockholm, erbjuder vi ett nytt och fräscht boende som ligger granne med Kista Gård och på promenadavstånd från populära Kista Galleria

Huset kommer att bestå av 57 lägenheter, 2–5 rum och kök, samtliga med balkong eller terrass. Flertalet av lägenheterna vänder sig mot söder, mot den stadspark som staden kommer att anlägga i anslutning till Kista Gård.

Såväl yttre som inre utformning erbjuder ett boende utöver det som i dag erbjuds i Kista.

Kista Gård har anor från 1700-talet. I herrgårdsparken kommer det finnas tillgång till härliga lekytor och en pulkabacke.

Med tunnelbanans blåa linje tar det cirka 20 minuter från Kista till T-centralen och med pendeltåget tar det cirka 15 minuter till T-centralen .

Kartbild

Kista är Stockholms stads nordligaste stadsdel. Den ligger mellan Stockholms C och Arlanda flygplats. Kista började byggas ut för cirka 25 år sedan och är nu Stockholms största företagsområde efter City.

Det finns totalt cirka 600 företag med över 25 000 anställda. Här finns Kista Science Park, en av norra Europas mest dynamiska företagsparker.

Kista stadsdelsområde består av stadsdelarna Akalla, Husby och Kista, som tillsammans också kallas för Norra Järvafältet. Bebyggelsen i området är uppförd under 1970-talet.

Bilder

Brf Herrgårdsparken

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt