Brf Eric Ruuthsparken, Höganäs

Parken är din trädgård
Bostadsrätt i Höganäs på vackra Kullahalvön. Bo centralt och attraktivt vid Eric Ruuthsparken, som präglas av klassisk Höganäsanda.

Precis intill Eric Ruuthsparken hittar du bostadsrätterna med öppna ytor och mycket ljusinsläpp som bjuder in till avslappnande stunder ute på balkongen eller uteplatsen.

Husen präglas av en klassisk höganäsidentitet med sadeltak av tegel och fasader som består av målad puts eller tegel, allt med traditionella färger från höganäsrött till brutet vitt.

Bostadsrätterna utgörs av 2 stycken flerbostadshus på fyra våningar, med lägenheter på 2–4 rok. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I Höganäs bor du med havet som granne. Den vackra naturen på Kullahalvön med badplatser i både Kattegatt och Öresund, samt närheten till ett flertal fiskelägen gör Höganäs till en attraktiv boendemiljö i nordvästra Skåne.

 

Bilder

Brf Eric Ruuthsparken
Nybyggt och fint.
Parken blir din trädgård.
Vackra utemiljöer.
Byggår 2013.
Nybyggt i flera plan.

Reportage

På besök i gröna Eric Ruuthsparken

DSC_0180

Eric Ruuthsparken har sin allra finaste gröna skrud på när vi besöker Lars och Lisbeth som bor i en av marklägenheterna i Brf Eric Ruuth. De har gjort sig hemmastadda och tycker sig har gjort den perfekta övergången från att vara husägare till att nu bo i en lägenhet som faktiskt känns som en villa på många sätt.

En vandring i den framtida Eric Ruuthsparken

Anna, Framtidens Eric Ruuthspark

Eric Ruuthsparken i Höganäs står inför en upprustning och stor förändring. I spetsen för arbetet står landskapsarkitekt Anna Jerleke. Hon har sitt kontor i kommunens lokaler i det gamla stationshuset vid Järnvägsgatan. Vi möter Anna i en kreativ oreda av markritningar och närbilder på olika blommor och växter.

Höst i Eric Ruuthsparken i Höganäs

Höst i Ruuthparken1

De vackra höstfärgerna i Eric Ruuthsparken kompletterades av Ryds Marknad som gästade stan. Sista helgen i oktober tar den traditionsenliga marknaden över staden och statyn av Eric Ruuth omges av diverse torgstånd.

En mångsysslare vakar över Eric Ruuthsparken

en mångsysslare

Eric Ruuthsparken är en grön oas i Höganäs centrum, omgiven av vackra byggnader. Vid de pampiga kastanjeträden står Eric Ruuth staty och vakar över parken som bär hans namn. Denne man hann under sin livstid med en imponerande karriär och på visitkortet kunde han titulera sig bland annat greve, finansminister, lantmarskalk och kapten. Han föddes […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt