Veidekke_fatolj_tom_948x378px

Nöjda kunder

Du är viktig för oss

Den yttersta målsättningen med vår verksamhet är att förverkliga bostadsdrömmar och skapa goda boendemiljöer där människor vill leva. Idag och i framtiden.

För att lyckas med denna vision tar vi lärdom från alla projekt vi genomför genom att mäta kundnöjdheten. Våra kunders respons tar vi med oss internt som underlag för att finslipa på vår leverans. Om och om igen. För riktigt nöjda kunder är det viktigaste för oss!

För att lyckas uppnå våra kunders önskemål gäller det samtidigt att vi har engagerade medarbetare. Medarbetare som är professionella, stolta över sin arbetsplats och brinner för att skapa nöjda kunder. Som ett led i detta arbete mäter vi även medarbetarnöjdhet. Mer om Veidekke Bostad som arbetsplats

Exempel på respons från glada kunder i samband med våra NKI-mätningar:

”En mycket kunnig och serviceinriktad platschef samt skickliga hantverkare!” (Brf Östberget i Uddevalla)

”Bra bemötande av alla jag har varit i kontakt med. Känns som om det finns en positiv anda i företaget. Tack för adventsljusstaken.” (Äppelgården, Bromma)

”Trevligt bemötande!” (Brf Ellensro, Fruängen)

”Vår kundansvarige var förträfflig, otrolig servicenivå.” (Brf Korallen, Limhamn)

”Mycket gott mottagande, av alla från start till mål! Lycka till på Östberget! Tack och Hej! /Kicki” (Brf Östberget i Uddevalla)

”Den kundansvarige som var vår kontakt var enormt duktig och positiv. En mkt bra lösning av Veidekke att använda henne och dylik funktion. Projektledaren har fungerat mkt bra speciellt när vi varit i fasen besiktning/inflyttning. Kvaliteten på bygget mkt bra vilket även var synpunkt från våra vänner.” (Brf Korallen, Limhamn)