7 skäl att köpa en Veidekkebostad

Varför välja ett hem från Veidekke?

Att köpa en nyproducerad bostad av Veidekke Bostad ger dig som köpare många fördelar. Ett fast pris, med en förutsägbar boendekostnad och utan behov av ombyggnation och renoveringar som kan anstränga både ekonomin och förhållanden. Du får även en bostad som är uppfört enligt de senaste byggreglerna där krav på byggnadsteknik och energibesparing ger dig en sund inomhusmiljö samtidigt som den ger en mindre påverkan på den yttre miljön. Helt enkelt ett väldigt klokt val!

Visste du förresten att 90% av de som en gång har köpt en nyproducerad bostad väljer det igen när det är dags att flytta?

1. Du får mer tid över – I ett välplanerat, nytt boende med alla nödvändiga funktioner – och inget renoveringsbehov – får du mer tid över till annat.

2. Du bor miljövänligt – I ett hållbart, klimatsmart hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader.

3. Du köper till fast pris – Du slipper budgivning.

4. Du bor säkert – I en modern och funktionell bostad, med noga genomtänkta lösningar som ger dig ett säkert boende.

5. Du gör en trygg affär – Med branschens mest genomtänkta försäkringar och garantier.

6. Du påverkar utformningen – Du kan själv till viss del påverka material och färger för att förverkliga just din bostadsdröm. Vår inredare finns tillgänglig för tips och råd.

7. Du köper av en etablerad aktör – Veidekke Bostad ingår i Veidekke ASA som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsbolag.