Skogslyckan Kronogården, Älvängen

Drömmen om ett stort liv i mindre skala
I Älvängens nya område Kronogården bygger vi ett mysigt kvarter med välplanerade villor. Här bor du granne med naturen och nära centrum med allt det viktiga du och familjen behöver för ett skönt liv.

Veidekke bygger i en första etapp 28 välplanerade 2-planshus i två storlekar: yteffektiva Villa Viola på 101 kvm och flexibla Villa Ljuga på 120 kvm. Här bor du i ett trevligt hus på en familjevänlig återvändsgata med egen carport, lättskött tomt och nära till naturen.

Lätt att leva

Husen är planerade för att underlätta vardagslivet. Sociala ytor på bottenvåningen och sovrum på den andra och med viss möjlighet att påverka planlösningen själv. Bra uppsikt över alla ytor och utrymme för alla, även för den som vill dra sig undan en stund. Den familjevänliga trädgården tar minimal tid i anspråk. Dessutom har du nära till skogens stora ytor!

Trivsam vardagsrutin

Du lämnar barnen i den närliggande skolan och promenerar sedan vidare ner till den bekväma pendeln. 25 minuter senare är du i Göteborg. Med bil går det lika fort via den nybyggda motorvägen. Kvällens matinköp gör du på hemvägen i det nya köpcentrumet och hämtar sedan upp barnen hos sina lekkompisar i ett närliggande hus. Träning och fritidsaktiviteter blir en naturlig del av dagen och utan stress då utbudet är stort och finns i din direkta närhet.

Blomstrande trygghet

Här finns ett uppvuxet samhälle med blomstrande handel och ett rikt föreningsliv med aktiviteter för många olika intressen – ridning, skidåkning i Alebacken, fotboll, dans, motocross för att nämna några. Skogen, som är ständigt närvarande, skänker möjligheter till avkoppling eller härliga utflykter för hela familjen. Här är tryggt och trivsamt att bo.

Klimatsmart och modernt

Arkitekturen och den låga energiförbrukningen för de planerade husen bidrog till att Veidekke fick kommunens förtroende att tillsammans med Skanska förvandla Kronogården till idylliska kvarter. Bostäderna blir välplanerade och klimatsmarta, vilket gör det enkelt för dig att hålla kostnaderna nere. När området är färdigbyggt kommer det att bestå av ungefär 450 hus och lägenheter med olika upplåtelseformer. Inom området ska det dessutom byggas en helt ny förskola och skola.

Plats för det viktigaste

När andra flänger runt i vardagen kan du ta det lugnt och hinna med en kopp kaffe till. Samhället är liksom uppbyggt för att få vardagen att fungera, utan tidsödande överraskningar, logistikplaneringar och köer. Och i en nybyggd bostad, anpassad för ett väl fungerande familjeliv blir livet i Kronogården enklare än enklast. Här hittar du stort utrymme för det som är viktigast i ditt liv, i en liten behändig skala.

Läs mer:
www.ale.se
www.alvangen.se
www.alebacken.nu

Bilder

Villa Viola, 101 kvm familjeliv!
Villa Ljunga, flexibelt boende på 120 kvm
Ljust kök. (Illustration, slutligt utförande kan avvika)
Vardagsrum i Villa Viola (Illustration, slutligt utförande kan avvika)
Vardagsrum i Villa Ljunga (Illustration, slutligt utförande kan avvika)
Dusch på entréplan, badrum en trappa upp. (Illustration, slutligt utförande kan avvika)
Egen trädgård, Villa Ljunga
Privat uteplats i Villa Viola
Välkommen till Jättarnas väg!
Kronogården - ett helt nytt område med 450 bostäder.

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt