Kvarter 10, Kungsbacka

Drömmen om ett skönt kvartersliv nära stan
Det är många som vill bo i Kungsbacka! I den mysiga, nya stadsdelen Kolla Parkstad inleder vi nu vår femte etapp, Kvarter 10, där vi bygger med fokus på mindre lägenheter. Det blir också ett antal treor och fyror, liksom sex radhus. I närheten finns parker, skog, hav, en gemytlig stadskärna och snabba kommunikationer till exempelvis Göteborg och Varberg. Här kan du varva livet med aktivitet och lugn, umgänge och ensamhet, shopping och natur, allt efter vad som känns rätt för stunden. Möjligheterna finns - du väljer!

8 goda skäl att bo i Kvarter 10

1. Ett levande kvarter i bra läge
Variationen av bostäder, med lägenheter på allt från 31 till 88 kvm samt radhus på 116 kvm, ger ett levande kvarter med spännande möten. Här blir det lätt att hitta nya vänner! Flerbostadshuset har två plan och byggs i vinkel, vilket ger en ombonad känsla. Det sydvästliga läget hjälper dig också att använda dagens soltimmar på bästa sätt. Kvarteret kommer även att få en lummig innergård och ett antal parkeringsplatser.

2. Ytsmarta lägenheter med uteplats eller balkong
Planlösningarna utnyttjar kvadratmetrarna på ett effektivt sätt och utrustningen är genomtänkt för att ge en smidig livsstil. Ettornas och tvåornas badrum har duschglas och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Treorna och fyrorna är alla försedda med tvättmaskin och separat torktumlare, fyrorna har dessutom dubbla wc. Samtliga lägenheter är utrustade med antingen en rymlig uteplats eller balkong.

VEIDEKKE_SKEPPAREN_Terrass_MÄNNISKOR_Liljewall_170221_2

3. Radhus fulla med möjligheter
De sex radhusen byggs i två plan med en total boyta på 116 kvm. Självklart är även dessa planlösningar yteffektiva. Här finns fyra sovrum med möjlighet att omvandla ett av dessa till allrum eller klädkammare. Uteplats, balkong, parkeringsplats samt utrymme för sophantering och cyklar ingår, liksom dubbla uteförråd.

Radhus fulla med möjligheter

4. Tuffa krav från Svanen
Bostäderna är Svanenmärkta vilket innebär att de lever upp till högt ställda krav, både på själva byggprocessen och de färdiga bostäderna. Detta gäller bland annat materialval, energiförbrukning, installationer och inomhusmiljö.

5. Parkstadens stora utbud
Kolla Parkstad växer och utbudet med den. Redan finns sportanläggning, pizzeria, vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola och bra kommunikationer. Snart öppnar även en välsorterad mataffär.

6. Mysig stadskärna och stora köpcenter
Vill du strosa runt i Kungsbackas mysiga stadskärna når du den med cykel på fem minuter. Här hittar du kaféer, restauranger, krogar, affärer och bio. En bit bort ligger prisbelönta Kungsmässan med hela 90 butiker och restauranger. Missa heller inte Hede Fashion Outlet (f.d. Freeport) med sina välkända varumärkesbutiker.

Kort promenad till Kungsbackas mysiga innerstad

7. Park, skog och hav
I området finns flera parker där du kan umgås med vänner eller koppla av på egen hand. Du kan också ta dig till den närliggande Kungsbackaskogen som även har ett elljusspår, perfekt för löpträning och promenader. Och det glittrande havet är väl nästan överflödigt att ens nämna.

8. Täta kommunikationer
Det är enkelt att både ta sig hit och härifrån! Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta såväl norrut som söderut. Från stationen till Göteborg tar det t.ex. bara 20 minuter med pendel eller bil.

Känner du att Kvarter 10 är något för dig? Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklaren direkt!

kvarter10

 

Bilder

Ytsmarta lägenheter med uteplats eller balkong
Radhus fulla med möjligheter
Kort promenad till Kungsbackas mysiga innerstad
Smidiga gång- och cykelvägar in till centrum
Täta kommunikationer norrut och söderut med pendel eller buss
Här bor du granne med den nya Kollaskolan och idrottshallen
Kolla Parkstad är en etablerad stadsdel med flera gröna parker
Kvarter 10 - en bra utgångspunkt för ett skönt liv

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt