Lilla Sköndal, Stockholm

I en trollskog i Sköndal, bland ståtliga ekar och krumma tallar och i närheten av Drevviken bygger Veidekke, i samarbete med C4 hus.

Tomt 5: Villa i två plan 139 kvm, i nyfunkisstil som gränsar till Vackra Nannas park. Öppna, härliga umgängesytor i bottenplan och 3–4 sovrum samt ett allrum på övre plan. Två badrum och separat tvättstuga (med egen expressingång för leriga små fötter).

Det här är ett boende som passar dig som ställer lite högre krav på din livsmiljö. Till den redan höga standarden är adderat spotlights i tak med dimmer i entré, badrum och kök, varma golv i badrummen och en braskamin i vardagsrummet.

Anmäl intresse för att bli kontaktad av mäklaren.

Bilder

Sköndal- Stora sköndal
Lampa och Hund Lilla Sköndal
Vardagsrum med blomma
Rum med bil
Kök

Reportage

I Sköndal finns jordmån för både växter och människor

I Sköndal finns 2

Stora Sköndals vackra ekträd ramar in naturmark, parkområde, skogsmark, ängsmark och det bebyggda området. Stiftelsen Stora Sköndal äger 95 hektar mark och natur. Allt detta ska skötas och planeras för framtiden. – Det är väldigt mycket som trivs här, berättar Jessica Olsson, trägårdsarbetare på Stiftelsen Stora Sköndals Parkavdelning. Jessica Olsson och David Olsson, sköter om […]

Olle Lundberg tycker att Sköndal är mysigt

Olle Ljungberg 1

Olle Lundberg har bott med sin familj i Sköndal sedan 1995. De bodde norr om stan när de såg en annons där ett av 60-talshusen vid Drevviken var till salu. Planen var att stanna där i fem år, men de blev kvar. De har trivts bra med det. – Folk som flyttar hit blir kvar. […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt