Öjersjö Höjd (etapp 2), Partille

Veidekke Bostad är med och utvecklar det nya bostadsområdet Hossaberget i gemytliga Öjersjö. Här kommer vi att bygga två etapper med äganderätter där vår andra etapp består av radhus/parhus.

Blandade storlekar och upplåtelseformer

Tillsammans med tre andra aktörer är Veidekke Bostad med och utvecklar det nya bostadsområdet Hossaberget i gemytliga Öjersjö. Här kommer vi att bygga ca 100 bostäder med blandad upplåtelseform; flerbostadshuset Öjersjö Glänta samt två etapper med äganderätter, Öjersjö Höjd etapp 1 (friliggande hus) och Öjersjö Höjd etapp 2 (radhus/parhus).

Den första etappen med äganderätter planerar vi att säljstarta våren 2017 och denna andra etapp ca ett år senare. Anledningen till uppdelningen är att vi följer kommunens utbyggnadstakt av gatunätet i området.

Intill naturen, nära kommunikationer

Hossaberget ska växa fram i det kuperade naturområdet mellan Hytterkullen och Mossvägsområdet i Öjersjö och är som gjort för dig som prioriterar en aktiv livsstil nära naturen, och som samtidigt vill ha Göteborg med sitt stora utbud på smart och smidigt avstånd. Här bor du med motionsspår och blåbärsskog inpå knuten, underbara badsjöar, möjlighet till fiske, skridskoåkning, mountainbike och golf. Allt detta är paketerat på bekvämt avstånd till all tänkbar service, bl.a. Allum med stor mataffär och massor av butiker. Med buss eller bil tar du dig snabbt till Korsvägen och vidare till Göteborgs shopping, kulturliv och restauranger. Dessutom ligger Landvetter flygplats endast dryga 10 minuter bort, när du ska ut på större äventyr.

Nybyggaranda mitt i naturen

I Hossaberget är det lätt för alla generationer att trivas. Dämpade färger, slingrande stråk och med bevarad natur som ett inslag i boendemiljön ger ett härligt lugn. Smala gator som håller hastigheten på de gåendes villkor och många små mötesplatser för dig och dina grannar skapar ett levande område med plats för spontana möten. Totalt ska här byggas 240 nya bostäder i olika typer och upplåtelseformer; lägenheter, radhus, parhus och friliggande villor, bostads, – hyres- och äganderätt. Mottot för utformningen av Hossaberget är Enhetlighet med variation. Läs gärna Hossabergets gestaltningsprogram för att få en bild av visionen.

Tomt – och småhuskö

Partilles tomt- och småhuskö kommer att ges förtur vid försäljning av alla äganderätter, både friliggande hus, parhus/radhus och kedjehus. Är du intresserad av att ställa dig i tomt- och småhuskön klickar du här; Partille tomt- och småhuskö

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag! Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara anmäld intressent hos oss.

Bilder

Välkommen till Öjersjö i Partille !
Centrala Göteborg ligger på bekvämt avstånd - Korsvägen når du på drygt 11 minuter med bil
Omgivningen med sjö och skog blir den perfekta lekplatsen, bl.a.vid närliggande Kåsjön
Kåsjön blir lätt en samlingspunkt för spontana utflykter, morgondoppet eller en picknick med barnen
Både förskola och skola finns i närområdet för enkel vardagslogistik
Partille Golfklubb är en av Göteborgs finaste golfanläggningar (031-987004, info@partillegk.se)
Utöver golf finns här även löpvänlig natur, tennis, gym och fina cykelleder på kort avstånd.
Kvällsrundan efter jobbet...
Eller en övningstur med barnen?
Veidekkes planerade bostäder i Hossaberget. Blå byggnader visar flerbostadshusen. (Illustration).
Samtliga planerade bostäder i Hossaberget. (Bilden är en illustration).

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt