Öjersjö Höjd (etapp 1), Partille

Villa Lärknäs 171 kvm

Öjersjö Höjd (etapp 1), Partille

Till salu
Västra Sverige
Partille
Öjersjö
Hus
Äganderätt
30
Från vår/sommar 2019

Villa Lärknäs är ett hem för dig som vill ha stora ytor och ett unikt boende.

Denna villa, som även går under namnet grindvaktarbostad, är den som även skiljer sig mest från övriga villor genom sin storlek och sin kvadratiska form. Dessutom byggs endast två av denna hustyp. Villa Lärknäs består av tre luftiga plan där trappan är centralt placerad, nästan som ett nav. Från den inbjudande entrén ser du rakt igenom huset och till vänster ligger det rymliga köket som har en egen utgång till trädgården. Vardagsrummet är rejält tilltaget och har också öppen kontakt med både kök och entré samt utgång till altanen. Entréplanet innefattar även ett praktiskt förråd under trappan, wc och tvättstuga med separat groventré.

Övre plan har ett trivsamt allrum, tre sovrum, klädkammare och badrum. Fortsätter du uppför trappan till vindsplanet möts du av ett allrum som i princip sträcker sig över halva våningen. Här finns dessutom sovrum, klädkammare och wc – som gjort för en perfekt föräldrasvit. Allrummet på tredje plan har en takhöjd på hela tre meter, vilket tillsammans med de stora takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Tack vare den branta taklutningen och fönstrens låga bröstning får du även fin utblick mot omgivningarna.

Planlösning Villa Lärnkäs:

Vi erbjuder dessutom tre alternativa planlösningar som tillval; du kan gränsa av vardagsrummet på entréplan till förmån för ett mindre rum samt gränsa av båda allrummen till förmån för ytterligare sovrum på övre plan och/eller ett större sovrum på vindsplanet. På vindsplanet kan du välja till ett extra takfönster. För alternativa planlösningar, se Bofaktabroschyr under fliken ”Dokument” på startsidan.

Larknas_171_kvm