Veidekke Bostad som arbetsplats

Vårt främsta uppdrag som medarbetare i Veidekke Bostad är att förverkliga våra kunders bostadsdrömmar. Det förutsätter smittande entusiasm och en vardag präglad av glädje och engagemang.

Vår bostadsutvecklingsprocess stöds av en mix av olika kompetenser och roller. Förutom affärsutvecklare och projektutvecklare har vi självklart duktiga säljare, bostadsrättsspecialister, administratörer och andra viktiga roller.  För oss är det en självklarhet att teamarbete och samspel skapar de bästa resultaten – och vi är övertygade om nyttan med att ha såväl erfarna medarbetare som yngre förmågor.

I Veidekke Bostad är involvering och frihet under ansvar påtagliga värdeord, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar om du själv vill. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas.

Vi tror på den energi som frigörs när människor utvecklas inom det dom är bäst på. Det är den kraften som gör att vi tillsammans ständigt utvecklar både Veidekke Bostad och samhället runt omkring oss.

Känns det utmanande och intressant? Vill du vara med och förverkliga framtidens bostadsdrömmar?

Här hittar du våra lediga tjänster