Östberget Fjordvyn, Uddevalla

Drömmen om höjden av boende
Östberget är för dig som vill ha ett exklusivt boende nära naturen. Omgiven av skön natur med en vidunderlig utsikt och samtidigt bara några hundra meter till Kungsgatan.

Välkommen till ett nytt och fräscht område mitt i naturen och med centrum ett stenkast bort. Här finner du modern och väl genomtänkt arkitektur på första parkett med häpnadsväckande utsikt i alla väderstreck.

Östberget är beläget strax öster om Uddevallas stadskärna och gränsar till Bäveån i söder. Här har du nära till det mesta; natur och kultur, salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevallas mysiga centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. Brf Östberget Utsikten består av ett flerbostadshus i sju våningar och 28 lägenheter från ett till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har genomtänkta rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik.

Välj sol, välj bort vind

I Östberget är alltid naturen och ljuset närvarande. Oavsett om du befinner dig inne i den luftiga lägenheten eller på den över 20 meter långa balkongen. Eftersom huset är placerat ca 15 meter över omgivande marknivå är utsikten magnifik redan från våning ett. Till Östberget kommer solen tidigt och är sedan närvarande hela dagen. Här finns inga andra hus eller berg som skuggar. Eftersom balkongen för varje lägenhet löper längs två fasader ökar möjligheten till sol markant. Det ger också bättre möjligheter att finna lä de blåsiga dagarna.

Lägenhetens stora glasparti ger dig möjlighet att vistas i olika zoner, alltifrån helt inne till helt ute. Du kan välja sol och välja bort vind! Balkongen ger dig också möjlighet att röra dig på utsidan mellan rummen. Tänk vad skönt att vakna upp och nå balkongen direkt från sovrummet och så praktiskt och enkelt att vädra sängkläderna. Väljer du en av lägenheterna på plan 7 ingår en generös takterrass om ca 35 kvm. Fördrar du en lägenhet i markplan ingår en väl tilltagen uteplats.

Östberget är för dig som vill ha ett exklusivt boende med naturen inpå knuten. Östberget är omgivet av skön natur och härifrån har du en vidunderlig utsikt och samtidigt bara några hundra meter till Kungsgatan.

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Stora glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och inne
Modernt kök
Sovrum
Grannhuset brf Utsikten
Utsiktbild från Östberget

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt