Östberget Stadsvyn, Uddevalla

Drömmen om stan för dina fötter
Brf Stadsvyn erbjuder underbara lägenheter med mäktig utsikt. Njut av hela Uddevalla för dina fötter samtidigt som du har gångavstånd till shopping och all tänkbar service.

Balkonglivet väntar

Brf Stadsvyn är Veidekkes tredje hus på populära Östberget. Här erbjuder vi 27 ljusa lägenheter fördelade på 7 våningar. Du som flyttar in här kan se fram emot en egen balkong som är nästan 20 meter lång med storslagen utsikt i två väderstreck!

Hemtrevligt och genomtänkt

Det är en fantastisk känsla att stiga in i en helt nybyggd lägenhet där allt är nytt och fräscht och planerat efter dagens behov. I brf Stadsvyn har lägenheterna rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik. Du tvättar i egen tvättmaskin och torktumlare. Ett förråd hör till varje lägenhet liksom möjlighet till parkeringsplats med elstolpe.

Stadens utbud för dina fötter

På Östberget bor du i ett nytt område med alla möjligheter runt knuten. Området är beläget strax öster om Uddevallas stadskärna och gränsar till Bäveån i söder. Här har du nära till det mesta; salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevalla centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. Packa picknick-korgen och bege dig till Skeppsviken för att se solen gå ner över Byfjordens vatten eller flanera utmed strandpromenaden och njut av närheten till havet. Eller varför inte bege dig till Torp köpcentrum utanför stan, här finns ett stort utbud för den shoppingsugne.

Läs mer:
www.boiuddevalla.se
www.uddevalla.se
www.bohuslanningen.se
www.destinationuddevalla.com

Bilder

Välkommen till brf Östberget Stadsvyn!
Ett modernt hus på toppen av Uddevalla
Fantasisk utsikt!
Stora skjutdörrspartier öppnar upp mellan ute och inne
Balkongliv med stans bästa utsikt!
Fint ljusinsläpp!
Nytt och fräscht kök, och diskmaskin ingår förstås
Stora sociala ytor.
Den öppna planlösningen ger ett rum perfekt för både vardag och fest
Stort sovrum med utgång till balkongen,
Tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet
Strandpromenaden
Charmiga Kungstorget i Uddevalla

Reportage

Gott om svängrum på 142 kvm

Plats för långa middagar i solen.

Med en spännande planlösning och 77 kvm stor terrass är detta en lägenhet med det lilla extra! Här har vi samlat bilder från den sista stora våningen i brf Stadsvyn.

Uddevalla är unikt!

Strandpromenaden

Ann-Louise Öhrn, informationschef på Uddevalla kommun, ger sin syn på vad som gör Uddevalla unikt och om staden som boendealternativ. Hon delar även med sig av sina smultronställen.

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt