Residens Sannegården, Göteborg

Drömmen om Manhattan, hemma i Göteborg
Detta livsstilsboende på bästa läge i Sannegårdshamnen är för den som verkligen vill njuta av livet.

Brf Residens Sannegården med sina 67 lägenheter ligger med magnifik utsikt över hela Sannegårdshamnen och är ett boende utöver det vanliga. På entréplan ligger spa, gym, restaurang och allt du önskar för att trivas. Entréplanet drivs av Hagabadet, och du som bor i Brf Residens Sannegården har som medlem fri tillgång till deras utbud (behandlingar mot avgift). Du väljer bland aktiviteter och avkoppling från morgon till kväll. Läs mer om entréplanet på Hagabadets hemsida.

Framför huset, alldeles vid vattenbrynet, har det anlagts en välplanerad trädgårdspark och mellan de båda huskropparna en vacker grön innergård. Det fina området inbjuder till sköna promenader – flanera längst kajstråket och du hittar många trevliga restauranger och caféer.

Från huset har du även gångavstånd till all service och handel som till exempel apotek, vårdcentral, brödcafé, systembolag, bibliotek, blomsteraffär med mera. Känner du för att gå ut och äta finns en uppsjö av möjligheter alltifrån sushi till pizza. När du vill fylla upp kylskåpet är det skönt att veta att det finns en stor livsmedelsbutik bara några steg bort. Skulle du mot förmodan längta efter att ta dig in till city stannar bussen alldeles utanför och vill du hellre ta sjövägen rekommenderar vi Älvsnabben som lägger till vid både Slottsberget och Eriksberg.

Bilder

Fasad brf Residens Sannegården
Utsikt ut mot Sannegårdshamnen
Utsikt från lägenhet på våning 12
Magnifik utsikt från elfte våning
Husets innergård
Entréplanet
Illustration - fasad från hamnbassängen
Illustration - fasad B-huset samt innegård

Reportage

Nu börjar det!

Värmande mysfaktor

Tänk dig att komma hem till ett välkomnande – Hej!, upptända kandelabrar och mjuka dofter från eteriska oljor – redan i lobbyn! Det är som vilken vardag som helst här i Residens Sannegården.

Efter juni kommer oktober…

Bild3 Skumpa

Vår mingelkväll var lyckad och äntligen, äntligen fick alla komma in i huset, stilla sin nyfikenhet och börja sätta samman sina inre bilder med de verkliga så det blivande hemmet äntligen blir konkret. Och nu är det inte långt kvar till oktober…

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt