Riksten Friluftsstad, Tullinge

Mer av livet
I Riksten kombineras ett modernt boende med närhet till arbetsplatser, service och kultur. Här erbjuds en lugn och trygg miljö, med närhet till naturen för ett aktivt friluftsliv.

I samarbete med Myresjöhus AB har vi byggt ett nytt småhusområde om 54 stycken äganderätter i Riksten Friluftsstad, Tullinge.

I Riksten kombineras ett modernt boende med närhet till arbetsplatser, service och kultur. Här erbjuds en lugn och trygg miljö, med närhet till naturen för ett aktivt friluftsliv. De arkitektritade trähusen har uppförts i två plan med carport samt ett förråd i trädgården.

frulifsstad Tullinge

Husens funktionella planlösning tillsammans med trädgården, blir er privata sfär och mötesplats för umgänge med familj och vänner i ett historiskt och naturskönt område.

Riksten frilufsstad

I Riksten Friluftsstad planeras totalt ca 2500 bostäder av småhuskaraktär samt arbetsplatser för handel, kontor och service.

Läs mer om området och se kartor på www.riksten.se.
Riksten frilufsstad 2
Förskolan Nova i Riksten Friluftstad.

Modernt och aktivt liv bland Tullinges fina småhus. Det är med kärlek till livet i naturen som du lever i Riksten Friluftsstad. Sköna hus av trä i ett av Stockholms vackraste naturområden, med värdshus och motion om knuten.

Småhusområdet som konstrueras i Riksten Friluftsstad blir något extra. Här ges en nymodig och stadsnära vistelse i en fridsam och förtröstansfull miljö, med närhet till naturen, för dig som söker ett aktivt friluftsliv. I hemtrevliga hus av trä kan du känna dig bekväm och må gott.

Vackra byggnader, som Tullinge Kyrka, bryter av mot det vackra naturlandskapet runt om. Här finns dessutom ett välbesökt köpcentrum i de centrala delarna av orten. Här ligger stilrena gymmet Tullinge Gym, sköna restauranger med lockande menyer och fik att träffa vänner på.

Men viktigast i Riksten Friluftsstad, och Tullinge i stort, är ändå närheten till det friska naturlivet. Stallmästaregården är ett utmärkt exempel på det. Här hittar du ett av Stockholms vackraste värdshus och restauranger, alldeles intill Tullinge.

Ät underbar mat vid den förbirinnande strömmen, njut av fin service och exklusivt rustik inredning, utan att tappa känslan av naturnärhet. Ryktbarheten har de fått genom rätter som den fantastiska Västerbottenpajen med kallrökt lax, de grillade lamracksen och den krämiga risotton med parmesan och rostad kalvmärg.

Här tar du dig ut om sommaren för promenader och löpning, vintertid för längdskidor och långa turer i skog och över snötäckta öppna fält. Här kan du bra, fysiskt och mentalt.

Trähusen i Riksten Friluftsstad kommer i två våningar, med både carport och magasin till uteplatsen. Trädgården blir ett rogivande privat område och dessutom en skön mötesplats, för umgänge med familj och vänner. Riksten Frilustad ligger i ett historiskt och vackert område. En plats du utvecklas och mår bra på.

frilufsstaden riksten

Bilder

Rikste Frilufsstad, Tullinge.

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt