Sädesärlan, Östermalm

Drömmen om ett liv serverat
Projektet är slutsålt, välkommen att söka på vår andra etapp Svea Symfoni på Östermalm. Njut av ca 5 meter i takhöjd, terrass i västerläge, fantastiskt ljusinsläpp, stilrena materialval och inte minst föreningens unika och bemannade lounge samt gästrum, festlokal och gym som ingår i avgiften. Ett boende i absolut toppskick med internationell känsla. Inflyttningsklart.

Sädesärlan är unikt på många sätt – det är den första nyproduktionen i Lärkstaden på 80 år med ett helt nytt sätt att leva och bo i Stockholm. Ett servicekoncept som är framtaget av vår samarbetspartner Selvaag Bolig som har över 10 års erfarenhet av olika så kallade Plussprojekt i Norge.

Bemannad lounge
Sädesärlans unika servicekoncept ”PlussBas” lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Tina Westrup. Tina ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

Tina erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via Tina också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc.

Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig.

Lärkstaden
I hjärtat av vackra Lärkstaden har du natur, nöje, shopping och kultur inom räckhåll. Våningarna, ritade av Reflex arkitekter, erbjuder genuin Östermalmskänsla med smyckande detaljer och vackra materialval. Med genomtänkta planlösningar och modern inredning skapas ett boende med högsta komfort, anpassat efter det liv du lever.

Båda husen har garage med hiss upp till lägenheterna. Så oavsett vad du väljer, väljer du ett boende av yppersta klass.

Juridisk person accepteras.

Sädesärlan – Det goda livet är serverat

Bilder

Foto vindsvåning 134 kvm 3,5 rok
Foto vindsvåning 100 kvm 2 rok
Foto vindsvåning 100 kvm 2 rok
Foto vindsvåning 100 kvm 2 rok
Foto vindsvåning 100 kvm 2 rok
Foto vindsvåning 134 kvm 3,5 rok
Foto vindsvåning 134 kvm 3,5 rok
Foto vindsvåning 134 kvm 3,5 rok
Foto vindsvåning 134 kvm 3,5 rok
Bemannad lounge i föreningen
Gemensam terras utanför den bemannad loungen
Föreningen har festlokal med fullt utrustat kök.
Lounge med eldstad i föreningen.
Gym finns i föreningen
Foto av innergård Danderydsgatan

Reportage

Det centrala läget och service lockar

Pluss liv 1

Plussliv på prøve
PlussLiv är ett magasin som ges ut av norska Selvaag. Det är en kundtidning som går ut till den som har köpt en plussboligerlägenhet eller står som intressent. Här följer ett utdrag ur tidningen, en artikel som berättar om Inger och Trygve Bredesens upplevelser från när de provbodde en Plusslägenhet på Tjuvholmen i Oslo.

Prislista

Bostadsrättslägenhet

Lgh nr Antal rum Boarea Våningsplan Månadsavgift Begärt pris Status
D-1141 /1401264 kvm04 028 kr-Såld
D-1162 /16022100 kvm65 416 kr-Såld
D-2131 /1301264 kvm04 028 kr-Såld
D-2161 /16013134 kvm66 575 kr-Såld
D-3162 /1602249 kvm03 520 kr-Såld

Fler projekt