Kvarnbergsplan, Huddinge

Drömmen om mycket boende för pengarna
Projektet är slutsålt, välkommen att söka på våra andra bostäder i Mälardalen. Kvarnbergsplan vänder sig till dig som vill bo kvadratsmart till låg boendekostnad. Här bygger vi nya moderna bostadsrättslägenheter om 1-4 rum och kök. Lägenheterna består av 2 rok om 46 kvm respektive 3 rok om 55 kvm.

Lägenheterna på Kvarnbergsplan är nu slutsålda.

Vill du bo i Huddinge?
I vår säljstartar vi ett nytt projekt i närheten av Huddinge Centrum på Sjödalsvägen. Projektet heter Brandstegen och består av lägenheter om 1-5 rok. Här kan du läsa mer om projektet Brandstegen och anmäla ditt intresse för att få förtur på VIP-säljstarten.

Kvadratsmart mellan stad och natur
Kvarnbergsplan ligger cirka 800 meter från Huddinge centrum, i hörnet av Huddinge- och Lännavägen. En plats med närhet till goda kommunikationer, trevliga butiker och restauranger. Huddinge kommun som är en del av halvön Södertörn, är till tredjedelen fylld av naturreservat. Med sin unika natur av vidsträckta sjöar och djupa skogar är det ett utmärkt friluftsområde för både löprundor med utomhusgym, promenader och bad. Kombinationen av en fantastisk natur och närheten till storstad är vad som gör Kvarnbergsplan unikt.

Eventuella frågor gällande projektet besvaras av vår fastighetsmäklare Terese Tångring på Mäklarhuset Nyproduktion-Norden, telefon 08-441 57 25, terese.tangring@maklarhuset.se.

Lägenheterna
2:a om 46 kvm – med det lilla extra
Mycket välplanerad 2:a med separat köksdel. Det gemensamma vardagsrummet och matplatsen får fint ljusinsläpp tack vare de två fönstren. Sovrummet ligger avskilt och i den separata hallen finns det gott om förvaring och utrymme att hänga av sig ytterkläder. Helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin.

3:a om 55 kvm – med allt och lite till
Yteffektiv och ljus lägenhet med flera fönster som skapar ljus och rymd. Två sovrum, varav ett större master bedroom. Helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Den öppna umgängesytan består av vardagsrum och matplats som tillsammans med köket skapar en fin social yta.

Bostäderna på Kvarnbergsplan byggs i tre femvåningshus och ett tiovåningshus med ljusa och välkomnande entrébalkonger i accentfärger och modern tappning. Lägenheterna är luftiga och välplanerade in i minsta kvadrat. Alla lägenheter har ett förråd som finns på antingen vinden eller i gårdshuset.

Kommunikationer
Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot flera centrala knutpunkter, bland annat 703 mot Huddinge centrum, 710 mot Stuvsta, Skärholmen och IKEA i Kungens Kurva, 744 mot Högdalen, 742 mot Huddinge sjukhus och Skogås. Här passerar också nattbussar hem direkt från stan. Pendeltåget från Huddinge centrum når Stockholm city på 16 minuter. Endast fem minuter bort med pendeltåget ligger Södertörns högskola.

Service, handel och vårdcentral
Kring Forelltorget och Sjödalstorget i Huddinge centrum flockas flertalet kläd- och mataffärer med allt från mindre specialbutiker till större kedjor, caféer, biograf, apotek och systembolag. Här kan du äta ute eller enkelt ta med middagen hem.

Svanenmärkt
Det är viktigt för oss att du som kund inte ska behöva oroa dig för att du ska bo i miljö- eller hälsoskadliga ämnen. Därför har vi sett till att alla färger, spackel och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Bostäderna får en god inomhusmiljö och har en genomtänkt drift- och underhållsplan.

Här kan du läsa mer om området Huddinge.

VAD INNEBÄR SVANENMÄRKT BOENDE?
Precis som blöjor, rengöringsmedel och batterier ska hus också vara snälla mot sin omgivning.
Läs mer här

Bilder

Umgås med vänner, Brf Sågbäcken Huddinge
Februari månad. Fasaderna på hus 3 och 4.
Översikt (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.
Innergård (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Fasad (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Fasad (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Planlösning 1 rok (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Planlösning 2 rok (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Planlösning 3 rok (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Badrum (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)
Vardagsrum och kök (Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma.)

Reportage

Husen börjar ta form!

Kvarnis-nyhetsbrev-jan

I bilden ovan kan du se de fina fasaderna på hus 3 och 4. Det är ännu en bit kvar innan allt är helt klart för inflyttning. Dels ska lyftkranar bort och sista spiken sättas, men tiden går som sagt fort… Snart är det liv och rörelse i grannskapet.

Byggstatus september 2015

Kvarnbergsplan-nyhetsbrev-sept-apsis

Efter några veckors semester har bygget återupptagit arbetet med husen. Den nya siluetten på Kvarnbergsplan börjar ta form och stämningen på arbetsplatsen är flitig!

Från spadtag till bostadsområde

2014-09-04 07.27.49

En solig dag i augusti 2014 togs det första spadtaget på Kvarnbergsplan. Med det blev det dags att bana väg för byggnationen. Under detta tillfälle skyltade Veidekke också med ett ”Drömplank”* på platsen där alla som ville fick skriva ner hur de vill bo, utifrån formuleringen ”Innan jag dör vill jag bo…”

Huddingehallen med bad, gym och gruppträning

Huddingehallen profil

På andra sidan gatan, precis mittemot Brf Sågbäcken och de planerade bostäderna, ligger Huddingehallen. Ett stort hus fyllt av möjligheter, med simhall, grupp- och styrketräning.
– Här finns det något för alla, säger Ulrika Höglund, Enhetschef.

Huddinge firar 100 000 invånare

Huddinge1

I över en dryg vecka ska det firas på olika håll och kanter i Huddinge kommun. Med tillställningar för hela familjen och alla åldrar, bjuds det på allt ifrån karnevalståg och musikkonserter, till ponnyridning och Human football. – Det känns jätteroligt och spännande, säger Carin Löthwall, marknadskoordinator, Huddinge kommun. Firandet av Huddinge kommun, och 100 […]

Prislista

Bostadsrättslägenhet

Lgh nr Antal rum Boarea Våningsplan Månadsavgift Begärt pris Status
1-1201355 kvm33 141 kr-Såld

Fler projekt