Sisjöns Terrasser, Göteborg

Drömmen om harmoni i vardagen
I nordöstra delen av attraktiva Askim växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde mitt emellan Sandsjöbacka Naturreservat och Sisjöns handelsområde. På bästa och högst belägna adress i det nya området bygger vi nu SisjönsTerrasser som består av 116 kvalitetslägenheter omgärdade av vacker lövskog och kilometersvid utsikt. Här bor du granne med lugna villaområden och har vardagens alla bekvämligheter runt husknuten, samtidigt som skogen, vattnet och staden aldrig är långt borta.

Sisjo¦ên_160825_kompass Veidekke

Lägenheter med livskvalitet
Sisjöns Terrasser kommer sammanlagt att bestå av 116 lägenheter uppdelade på fyra huskroppar. Den gemensamma nämnaren är livskvalitet, vilket du känner så fort du kliver över tröskeln till ditt nya hem. Det sitter nämligen i detaljerna som alla är genomtänkta för att det ska finnas en bostad för respektive fas i livet. Kvadratsmarta ettor med gott om garderober. Ljusa och luftiga tvåor med balkong i anslutning till vardagsrummet. Välplanerade treor och stora fyror med gäst-wc. Alla lägenheter får balkong och vissa får dessutom en fransk balkong. 

Veidekke_Sisjons_terrasser_interior_01_low_zynka (2)

Känslan av nybyggt
Att flytta in i en helt nybyggd lägenhet har många fördelar. Det är modernt, fräscht och du har chansen att sätta din personliga prägel redan från början genom att välja bland färger och material i vår tillvalskatalog. Att Sisjöns Terrasser dessutom är Svanenmärkt bidrar till en bättre miljö och ger dig samtidigt lägre energikostnader och pengar över till annat. Våra höga kvalitetskrav känner du av i vilket rum du än befinner dig och vardagliga bekvämligheter så som induktionshäll, dämpade köksluckor, diskmaskin och tvättmaskin är givetvis standard. Dessutom har du hiss till parkeringsgaraget under huset och förråd med plats för en cykel.

Bo mitt emellan naturupplevelse…
Det är skillnad på natur och natur. I Sisjödal bor du endast fyra minuter från ett av Västra Götalands största och mest uppskattade naturreservat, Sandsjöbacka. Det är ett häftigt landskap med kala klippor, ljunghedar och tät skog som sträcker sig hela vägen in i Halland. Är du ute efter ett helgäventyr kan du utforska de milslånga cykel- och vandringsstigarna som bjuder dig på naturupplevelser du inte trodde fanns så pass nära Göteborg. Är du mer för välansad natur och har drag av bollsinne så ligger det inte mindre än tre golfbanor på cykelavstånd hemifrån.

…och shopping
Den riktiga lyxen med Sisjöns Terrasser är att också ha Sisjöns handelsområde bara några hundra meter hemifrån. Här finns alla tänkbara butiker inom sport, mode, elektronik och möbler. Men också sådant som underlättar och förgyller vardagen; stora välsorterade matbutiker, mysiga bagerier och matställen, gym och träningsmöjligheter, apotek och systembolag.

I närheten ligger Sisjön, som gett området sitt namn

Vill du ta ett kvällsdopp i sjön…
Vill du varva ner i vardagen ligger självaste Sisjön precis i början av Sandsjöbacka Naturreservat, endast en promenad från husen. En vacker liten bad- och fiskesjö som omringas av ett motionsspår – perfekt för en löprunda eller promenad med hunden. Och varför inte avsluta dagen med ett dopp i den spegelblanka sjön eller lite korvgrillning på klipporna. Mer idylliskt än så här blir det knappast.

…eller en heldag vid havet?
När du tröttnat på sötvatten är det bara att hoppa upp på cykeln och låta nedförsbacken göra jobbet i knappt en kvart så når du havet. Sola och bada vid Askimsbadets sandstrand, ta en sväng med båten eller bara strosa längs med kustremsan och känn de salta vindarna i håret.

 

Låter Sisjödal som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Läs mer:
www.sisjödal.se
www.frolundatorg.se
www.421gbg.se
Stadsdelsnämnden Askim

Bilder

I närheten ligger Sisjön, som gett området sitt namn
Eljusspår i området
Runt sjön finns fina promenadmöjligheter

Reportage

7 snabba med projektutvecklaren!

Sofia Leandersson, projektutvecklare Veidekke Bostad

Sofia Leandersson arbetar som projektutvecklare på Veidekke Bostad och är en av många engagerade personer bakom Sisjöns Terrasser. Men vad gör egentligen en projektutvecklare och varför är det här området så perfekt för nya bostäder? Vi tog en pratstund med Sofia!

”Husen tycks resa sig upp ur grönskan…”

Dennis Lindgren & Maria Hagejärd

De fyra husen i Sisjödals Terrasser får ett guldläge precis i början av det nya området – högt belägna och omgivna av vacker lövskog. Här berättar arkitekterna Dennis och Maria om hur man dragit nytta av naturen i utformningen av husen.

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt