Skogsbrynet Kronogården, Älvängen

Drömmen om utelek, altanhäng och innemys
Missa inte vår femte och sista etapp i populära Kronogården i Älvängen. Här väntar ett bekvämt liv med plats för allt du och familjen behöver på kort pendelavstånd till Göteborg och Trollhättan.

Våra bostäder i Kronogården har sålt i rekordfart och områdets popularitet är föga förvånande för den som varit här. Mötet med den gröna naturen är det första som får pulsen att gå ner. Närheten till allt det viktiga du och familjen behöver, är det andra. De tre första kvarteren har redan flyttat in och för att ge dig en bättre bild av hur livet i Kronogården kan te sig tog vi därför tillfället i akt och hälsade på. Följ med hem till familjen Carlsson!

Välplanerade hem med gott om plats för familjen

Vår sista etapp, Brf Skogsbrynet, kommer att omfatta 34 friliggande hus om 127 kvm, döpta till Villa Madicken. De stilrena husen blir fint placerade i en lugn del av Kronogården och flera tomter får direkt anknytning till skogen. Bostäderna byggs i två plan med pulpettak och liggande träpaneler på fasaden och med tillhörande carport och rymligt uteförråd.

Inuti är husen välplanerade och hemtrevliga med en skön hemkänsla. Köket är utrustat med en halvö med bardiskskiva som standard och utgång till uteplatsen på framsidan. Det väl tilltagna vardagsrummet går i vinkel och har också en glasdörr som leder ut till trädgården på baksidan. På entréplan finns dessutom wc med dusch, förråd under trappan och tvättstuga med separat groventré. På det övre planet ligger tre sovrum, ett rymligt allrum samt badrum med badkar som standard. Den flexibla planlösningen ger dig möjlighet att minska allrummet till förmån för ytterligare ett sovrum och/eller klädkammare. Genom våra övriga tillval, både invändiga och utvändiga, kan du även sätta din egen prägel på din nya bostad.

Samtliga hus säljs med bostadsrätt som upplåtelseform där allt yttre underhåll ingår i månadsavgiften. Räkna med ett bekvämt och lättskött boende!

Enkel vardagslogistik

Älvängen är ett uppvuxet samhälle och i tätorten finns bland annat bageri, vårdcentral, blomsterbutik, restauranger och livsmedelsbutiker. Här hittar du även frisör, tandläkare, optiker, bibliotek, cykelaffär och klädbutik. Det är också gott om fritidsaktiviteter. Allt från fotboll, ridning, motocross, golf, innebandy, friidrott, dans och gym till utförsåkning i Alebacken. Lägg till skogens alla möjligheter till frisk luft i varje andetag. Med så många alternativ i grannskapet blir avstånden korta och logistiken enklare.

För livet i Kronogården kännetecknas av smidig vardagslogistik. Nybyggd skola och idrottshall finns i närheten och ner till Älvängen centrum tar det inte mer än några minuter med cykel. För dig som arbetar i Göteborg eller Trollhättan erbjuder pendeltåget en avkopplande resa alternativt motorvägen en bekväm körsträcka på 20-25 minuter. Matinköpen gör du på vägen hem i någon av de välsorterade matbutikerna. Närheten till allt ger dig mer plats i agendan för annat – mer plats för hemmet och mer plats för familjen. Du fyller naturligt din dag med det du gillar och behöver, utan stress eller långa avstånd.

I Kronogården finns numera även en nybyggd naturlekplats – Myternas Skog. Klättra in i ett trädhus med stammen mitt i rummet, handla i en skogsaffär, möt träskulpturer och spring hinderbana för att sedan välförtjänt få vila benen vid den väderskyddade grillplatsen. Barnen här kommer nog aldrig vilja leka inomhus igen!

Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag! Du blir per automatik VIP-kund för projektet i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund kommer du att få en förhandstitt på planlösningar och illustrationer. Du får även en inbjudan till vår VIP-säljstart, och därmed chansen att vara med i vår förhandsförsäljning och köpa en bostad redan innan den officiella säljstarten.

 

Bilder

Välkommen till Brf Skogsbrynet Kronogården!
Preliminär planlösning Villa Madicken
Tillval övre plan: klädkammare och/eller extra sovrum
Veidekke Bostads fem etapper i Kronogården
Här bor barnen omgivna av kompisar, lekytor och natur
Härliga uteplatser på husens baksida (tillval, bild från visningshus)
Lättskötta tomter skapta för och lek och bus (bild från visningshus)
Generöst master bedroom med gott om plats för förvaring (bild från visningshus)
I huset finns ytterligare tre sovrum på övre plan (bild från visningshus)
Barnrum, gästrum eller ett rum för extra förvaring? Du väljer  (bild från visningshus)
Två fullt utrustade badrum och separat tvättstuga (bild från visningshus)
Den nya naturlekplatsen ligger  en kort promenad bort
Barnen kommer nog aldrig att vilja leka inomhus igen!
I Älvängen centrum hittar du bl.a. gym, flera mataffärer, blomsterbutik, BVC och bageri
Biblioteket vid pendelstationen ebjuder mysiga lässtunder - på plats eller hemma
Avgångstäta tåg och pendeltåg mellan Göteborg, Trollhättan och Vänersborg
Snabb väg till Göteborg, du är framme på ca 20 minuter

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt