Ursvik

Drömmen om livskvalitet nära stad och natur
I Västra Ursvik planerar Veidekke för genomtänkta och funktionella bostäder, granne med torg, natur, närservice och kommunikationer - allt du behöver för en bekväm vardag. Här får du tid för familj och vänner kring matbordet hemma, på uteplatsen/balkongen eller någon av takterrasserna. Anmäl ditt intresse för att bli VIP-kund och få inbjudan till säljstarten 2018.

Närhet i tillvaron
Direkt utanför dörren kommer tvärbanans nya Kistagren att passera mot Helenelund och Alvik. I dagsläget går blåa linjens tunnelbana från Rissne, ett stenkast från Västra Ursvik. På kort promenad- och cykelavstånd ligger Sundbyberg med T-bana, pendeltågsstation, butiker, bio, restauranger och caféer. Närheten till nöje, service och andra bekvämligheter underlättar vardagen. Dessutom är det nära till Kista centrum, norrorts mecka för shopping och arbetsplatser.

Naturen i nacken
Om du uppskattar att röra dig i naturen har du hittat rätt! Hela Ursvik är som en grön matta med grönskan utanför dörren. Den bevarade naturen smälter fint in i stadsmiljön. Här finns både kolonilotter och vartefter området växer, utvecklas nya vackra och spännande gröna oaser och parker. I Ursvik studsar du direkt ut i motionsspår för sköna promenader, joggingturer och vintertid skidåkning.

Planerad säljstart
Veidekke planerar för säljstart hösten 2018. Två hus med arkitektoniskt olika karaktärer, för att skapa spännande variation och välkomnande hem. I anslutning till bostäderna tillkommer en förskola och gård mellan husen. Västra Ursvik som ingår i Stora Ursvik är Sundbybergs kommuns största utbyggnadsområde och beräknas växa från dagens 3 100 invånare till drygt 15 500 inom loppet av tio år. Här bor du enkelt och bekvämt nära natur och stad. Uträtta vardagsärenden i farten och vänd dig till naturen för en stunds paus.

Bilder

Bo i Ursvik, nära stad och natur

Reportage


Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt