Växthusen lägenheter, Viken

Drömmen om att få livet att spira
Välkommen till en av guldkustens riktiga pärlor. Kvarteret Växthusen är ett omfamnande kvarter med både radhus och lägenheter där dina drömmar kan växa sig stora och du kan få den bekvämlighet du längtat efter. I Viken är havet, stranden och den goda närproducerade maten ständigt närvarande. Med allt detta inom räckhåll och på lagom avstånd till Höganäs och Helsingborg blir livet kryddat med kvalitet.

Bra skola och service gör det lätt för alla generationer att trivas. Lägg därtill att kommunikationerna är utmärkta och bussen stannar nära dig.

Den danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen Arkitekter skapar en omsorgsfull arkitektur som passar både byn och dig. I en trygg inramning byggs en väl avvägd mix av funktion och estetik som skapar en tidlös miljö.

Bekväma lägenheter med balkong är ett perfekt alternativ för dig som vill slippa trädgårdsarbete och få tid över till annat. Ta kaffekoppen med dig ut i solen och njut av utsikten. Viken är en by som tål att ses ur många synvinklar – inte minst från ovan.

Vi på Veidekke var först ut med att bygga ett Svanenmärkt flerbostadshus och vi fortsätter på den inslagna kursen. Vi bygger hållbara byggnader som sträcker sig långt in i framtiden. Miljömedvetenheten är inbyggd i väggarna, bekvämt inte sant?

Bilder

Reportage

Höganäs – En av Sveriges bästa skolkommuner

hemnet2

På 17:e plats av 290 kommuner. Denna topplacering fick Höganäs kommun i Lärarförbundets årliga rankning av Sveriges bästa skolkommuner. Endast Båstad, bland Skånes nordvästliga kommuner, fick en bättre placering (plats 6). Ängelholm hamnade på plats 19, Helsingborg på 121 och Landskrona på 171. 14 olika kriterier jämförs när Lärarförbundet gör sin årliga rankning. Bland annat […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt