Växthusen radhus, Viken

Drömmen om att få livet att spira.
Välkommen till Växthusen. Ja, vi har valt att ta fasta på historien och valde namn som speglar våra tankar. Odlartraditionen från svunna tider lever vidare och du kommer att känna hur det spirar av både kreativitet och grönska i området. Du flyttar in i ett mysigt radhus på en adress som får dig och dina drömmar att växa sig stora.

Växthusen i det omfamnande kvarteret med både lägenheter och radhus ger dig en skön lunk med havet, stranden och den närproducerade goda maten närvarande. Dessutom på lagom avstånd till Höganäs och Helsingborg. Bra skola och service gör också livet enklare. Lägg därtill att kommunikationerna är utmärkta och vill du leva bekvämt och miljömedvetet tar du såklart bussen som kör ofta och dessutom stannar nära dig.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter är den danska firman som fått uppdraget att skapa en omsorgsfull arkitektur som passar både byn och dig. I en trygg inramning ritas en tidlös miljö för familjen att trivas i. För att verkligen göra skäl för namnet adderas detaljer så att du kan så ett frö och se hur det växer.

Vi värnar om miljön och vi var först ut med att bygga ett Svanenmärkt flerbostadshus. Vi bygger hållbara byggnader som sträcker sig långt in i framtiden. Miljömedvetenheten är inbyggd i väggarna i ditt radhus, bekvämt inte sant?

Bilder

Trädgård

Reportage

Höganäs – En av Sveriges bästa skolkommuner

hemnet2

På 17:e plats av 290 kommuner. Denna topplacering fick Höganäs kommun i Lärarförbundets årliga rankning av Sveriges bästa skolkommuner. Endast Båstad, bland Skånes nordvästliga kommuner, fick en bättre placering (plats 6). Ängelholm hamnade på plats 19, Helsingborg på 121 och Landskrona på 171. 14 olika kriterier jämförs när Lärarförbundet gör sin årliga rankning. Bland annat […]

Prislista

Det finns för tillfället inga objekt upplagda för detta projekt

Fler projekt